این دانه های کوچک اما پر خاصیت در درمان بیماریهای مثانه و پروستات موثر هستند.
همچنین به درمان بیماری افسردگی و افزایش فرایند یادگیری کمک میکند.
اقوام بومی آمریکایی اولین کسانی بودند که به خاصیت این دانه ها پی بردند و از آن برای درمان بیماریهای کلیوی و دفع انگل های روده استفاده کردند. خیلی از افراد تخمه کدو را درمانگر خوبی برای رفع حالت تهوع و ناراحتی های معده میدانند.
در برخی فرهنگها از این دانه ها در آشپزی استفاده میکنند.مثلا دانه کدو بو داده شده را به سالاد یا سوپ اضافه میکنند ، یا از روغن آن به عنوان طعم دهنده استفاده میکنند.
بهتر است این دانه ها به صورت خام مصرف شوند تا اسید های چرب طبیعی شان از بین نرود.
منبع:
متن ترجمه شده از مجله های سلامت
منبع: کشتزار
www.keshtzar.com
کشتزار اين مقاله را براي اولينبار منتشر کردهاست، لذا نقل مطلب بدون درج لينک فعّال کشتزار اخلاقي نيست.